Prijslijst Activiteiten
Home
De Ooster,
Heinkenszand
De Wester,
Heinkenszand
De Terp,
Heinkenszand
De Twee Berken,
Heinkenszand
Middelpunt 1,
Heinkenszand
De Beuk,
Baarle-Nassau
Boszicht,
Epe
Sleutelbloemstraat 53,
Heinkenszand
TE KOOP
Contact / Reserveren

De Beuk, Baarle-Nassau

Deze mooie vrijstaande 4 persoons vakantiewoning is omgeven door een ruim perceel van 365 m2. Het grensdorp Baarle-Nassau ligt op zo'n 100 kilometer van Amsterdam en Brussel. Precies gelegen op de grens van België en Nederland en de provincies Antwerpen en Noord-Brabant heeft het dorp iets magisch. Het ene moment ben je in België, het andere in Nederland. De woning is rustig gelegen aan een doodlopend laantje en in goede staat van onderhoud. Baarle-Nassau is een levendig dorp en ligt midden in de driehoek Breda, Tilburg en Turnhout. Op cultureel en recreatief gebied is de grensplaats een van de grote toeristische trekpleisters van Brabant. De restaurants en andere uitgaansgelegenheden staan garant voor een gezellige avond uit en op zondag zijn alle winkels geopend. Het beste van twee werelden Aan de ene kant de gezellige dorpskern waar altijd wat te beleven is. Aan de andere kant de rust en de schitterende natuur van de omgeving, waar ruilverkaveling nauwelijks heeft plaatsgevonden. Baarle-Nassau biedt voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar gezelligheid of rust, wilt winkelen of genieten van de natuur. In Baarle-Nassau vindt u wat u zoekt.

“Beuk” is voorzien van 2 slaapkamers waarvan een met tweepersoonsbed en 1 met stapelbed, de badkamer is voorzien van toilet en douchecabine. De mooie open keuken biedt veel gezelligheid binnen het leefgedeelte. De woonkamer beschikt over voldoende zitruimte, tevens is hier ook televisie aanwezig. Een sfeervolle haard in de woonkamer maakt de gezelligheid compleet. Verder is er direct vanuit de woonkamer via de terrasdeuren een heerlijk terras tot uw beschikking. Het terras bied volledige privacy u kunt hier ongestoord van de rust in Brabant genieten.

Om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken zowel in de winter als in de zomer is “Beuk”voorzien van een centrale verwarmingsinstallatie.

U bezit tijdens uw vakantie een eigen parkeerplaats.

 

 


aa